Vzpomínka na letošní ples

od | 7. dubna 2020 | Kulturní akce, Dění v síti

Milí členové,
V těchto dnech máme čas vzpomínat na dobu, kdy jsme se mohli normálně setkávat a nikoho ani ve snu nenapadlo, že by to za krátký čas mohlo být nemožné.
Připomeňme si tak sobotu 15. 2. 2020.
Tehdy proběhl asi nejvydařenější ples ze všech šesti, které jsme spolu s dalšími neziskovkami doposud pořádali.

Může se zdát, že uspořádat takový ples není zas až tak složité. Stačí zamluvit místo, kapelu a nějaké to občerstvení a je hotovo. Je ale na místě říci, že za tím vším je mnoho hodin dobrovolnické práce. Organizační skupina se začíná scházet na přelomu září a října. Postupně ladí program a veškeré detaily téměř k dokonalosti tak, aby v rámci samotného plesu nebylo nutné řešit nic závažného. Dokonalé to nikdy není, ale každý rok se zlepšujeme 😉 6 organizací je 6 názorů, ale tím, že už se známe 6 let tak už víme jaké jsou možnosti každé organizace a podle toho se také úkoly dělí, často samy. To by na úvod stačilo. Přejděme k samotnému plesu.

Letos jej nastartovala naprosto skvělá Art Dance Academy, která už je tradičním účinkujícím na našem plese a jsme za to moc rádi. K poslechu i tanci nám letos výborně hrála kapela Jel-band a o půlnoční překvapení se postaral Danny se svou bubble show
Samozřejmě nechyběla ani netaneční specialita našeho plesu. V zadním sále Kulturního domu Lorec se opět mohli proti sobě postavit páry či jednotlivci v nejrůznějších aktivitách.  Stavěli se tu víčka z PET lahví na sebe, bylo možné si vyzkoušet klasickou páku, kroužení obručí či soutěž, která prověřila paměť jednotlivých soutěžících.

Celým večerem provázel mistr improvizace a kromě jiného především výborný moderátor Martin Originál Levý ve dvojici s Marií Štěpánovou.
Ples navštívilo minimálně 281 lidí a díky nim se na Sklenářův dolík se vybralo přibližně 20000 Kč, což je úctyhodné.
Toto všechno by nebylo bez přispění také našich členů, kterým tímto jmenovitě DĚKUJEME!:

Pavlína Kropáčková
Malíňačky + Maxovi
Jan Čermák
Iva Vencovská
Moravčíkovi
Sosnovcovi
Zbyněk Cimr


Plesové noviny ke stažení zde.
Fotoreport zde.


Doufáme, že se za rok zase všichni sejdeme!